fbpx

Alle PlayStation 5 reviews op een rij

PS5 reviews

Ook een PS5 gescoord en weet je niet welke games je best koopt? Of gewoon nieuwsgierig naar wat Sony’s nieuwe console te bieden heeft? Dan kan je hier terecht voor alle PS5 reviews. Hou deze pagina in de gaten, want we vullen die voortdurend aan met de nieuwste next-gen reviews.

PlayStation 5 console review

PS5 review

Met zijn innoverende DualSense controller, supersnelle SSD en geslaagde first-party games, voelt de PlayStation 5 echt als een next-gen console aan. Grafische krachtpatserij, hoog gebruiksgemak en vooral: bijna geen laadtijden meer.


Lees hier onze review van de PlayStation 5 console.


Spider-Man: Miles Morales

Marvels Spider Man Miles Morales review

Manhattan is verwikkeld in een oorlog tussen een megalomaan energiebedrijf en en een criminele groepering. Aan jou om als jonge Miles Morales de stad te redden. Insomniac bouwt verder op de sterke superheldenformule en levert een waardig en grafisch verbluffend vervolg af. Spider-Man: Miles Morales is dé launchgame die je samen met de PS5 in huis moet halen.

Lees hier onze review van Spider-Man: Miles Morales.


Astro’s Playroom

Astros Playroom PS5 review

Astro’s Playroom is een techdemo voor de DualSense controller. Klinkt als een verplicht nummertje waar je op vijf minuutjes doorheen bent? Is het niet. Astro’s Playroom is naast een geslaagde showcase voor de PS5-controller ook een vernuftige platformer die je op nostalgische trip stuurt doorheen de PlayStation-geschiedenis.

Lees hier onze review van Astro’s Playroom.


Sackboy: A Big Adventure

sackboy PS5 review

Met grote actiekleppers als Spider-Man: Miles Morales en Demon’s Souls zou je haast vergeten dat Sony’s eigenste mascotte ook zijn opwachting maakt met de PS5 launch. Na LittleBigPlanet krijgt Sackboy zijn eigen platformavontuur dat niet alleen geweldig creatief en vermakelijk is, maar ook nog eens een geweldige soundtrack heeft.

Lees hier onze review van Sackboy: A Big Adventure.


Demon’s Souls

demon's souls PS5 review

Zo maar eventjes een cultklassieker van dit kaliber gaan hermaken? Na Shadow of the Colossus slagen de meesters van Bluepoint er opnieuw in van een 11 jaar oude klassieker een niet minder dan briljant next-gen avontuur te maken. Snel, visueel verbluffend en met heel veel liefde, zweet en tranen gemaakt.

Lees hier onze review van Demon’s Souls.


Godfall

Godfall 1

Ontwikkelaar Counterplay noemt Godfall een hack ’n looter: een game waarin je ettelijke vijanden aan stukken moet hakken en ook genoeg loot moet zien te verzamelen om je krijger in glimmend harnas steeds sterker te maken. Klinkt goed en ziet er ook zo uit, al stelt deze launchgame verder vooral teleur.

Lees hier onze review van Godfall.


Assassin’s Creed Valhalla

assassin's Creed valhalla review

Als Viking Eivor (m/v) vaar je naar Brittannië om er een nieuw koninkrijk te stichten. Dat doe je middels gewelddadige plundertochten, strategische allianties en vooral veel barbaars geweld. Assassin’s Creed Valhalla verfijnt de Assassin’s Creed-formule verder (in de goede zin) en brengt tegelijk een sterk verhaal.

Lees hier onze review van Assassin’s Creed Valhalla.


Call of Duty: Black Ops Cold War

black ops cold war review

Black Ops Cold War brengt je terug naar de jaren ’80 waar je de Russische superspion Perseus te pakken moet krijgen voor hij de VS in de afgrond doet storten. Treyarch serveert alweer vier sterke shooters in één, maar moet afrekenen met één obstakel: het succes van voorganger Modern Warfare.

Lees hier onze review van Call of Duty: Black Ops Cold War.


Devil May Cry 5: Special Edition

devil may cry 5 special edition PS5 review

Demonenkiller Dante is terug en heeft enkele vriendjes meegebracht. Zijn neefje Nero kende je al en daar komt in deze next-gen versie ook broertje Vergil bij. De actie is er op PS5 enkel sneller en flitsender op geworden, met genoeg nieuwe content om de actiegame een nieuwe kans te geven.

Lees hier onze review van Devil May Cry 5: Special Edition.


Mortal Kombat 11 Ultimate

mortal kombat 11 ultimate

Mortal Kombat 11 was al een ijzersterk vechtspel, maar deze ultieme versie deelt nog wat extra rake uppercuts uit op PS5. Geen laadtijden, bijzonder crispy visuals en jawel, een gastoptreden van John fu*king Rambo! Ontwikkelaar NetherRealms dropt zo maar even de beste Mortal Kombat-ervaring ooit.

Lees hier onze review van Mortal Kombat 11 Ultimate.


The Nioh Collection

Nioh

Fan van retemoeilijke Soulsborne-games en nog nooit een Nioh-game gespeeld? Gek! Met deze bundel haal je zowel Nioh als Nioh 2 in huis, helemaal opgepoetst en volledig geprepareerd voor de krachtige hardware van de PS5.

Lees hier onze review van The Nioh Collection.


Deze pagina wordt voortdurend aangevuld met nieuwste PS5 reviews.

REACTIES (3)

  1. Damadtree

    Heb toch eentje op launch kunnen regelen bij Game Mania (had al een jaar pre ordered maar zat er eerst niet bij).

    Ik ga voor Miles en Sackboy als launch games (normaal ook Ratchet & Clank maar blijkt geen launch game…).

    Demon’s Souls ziet er aantrekkelijk uit maar ben geen super fan van de reeks en heb de originele op PS3, en ik vind hem ook te duur voor een remake, en met Cyberpunk 2077 in vooruitzicht (wel spijtig dat er geen PS5 versie is) ga ik wachten op een sale voor deze.

  2. Ik wil de playstation nu niet vooraf betalen. Straks moet je echt weken op de console wachten terwijl je al betaald hebt. Ik kijk wel even op onlinebestellenmetacceptgiro .nl waar je ze nog kunt kopen!

  3. Interessante pagina voor mensen en potentiële kopers van een Playstation 5. Op deze wijze krijg je meerdere invalshoeken en meningen mee betreffende aankoop van PS5. Goed werk guys!

Een reactie achterlaten