fbpx

‘Sony heeft enorme PS5 showcase gepland’

PS5 update discord

Na de release van God of War Ragnarök heeft Sony nauwelijks toekomstplannen gedeeld over toekomstige PS5 exclusives. Al komt daar volgens gamejournalist Jeff Grubb verandering in.

Zowel Marvel’s Spider-Man 2 en Wolverine staan op de planning, maar verder is het op vlak van PS5 first-party games erg stil. Volgens Giant Bomb journalist Jeff Grubb heeft Sony echter een grote PS5-showcase gepland heeft voor de zomer.


Die showcase zou plaatsvinden voor het Summer Game Fest op 8 juni. Een specifieke datum heeft Grubb niet, al weet hij wel dat de uitgever zich opmaakt voor een heuse presentatie.

Het is niet de eerste keer dat Grubb dit idee naar buiten brengt. Zo gaf hij na de vorige State of Play al aan dat Sony zijn beste nieuws opspaart voor een grote PS5-showcase. Zo is er sprake van ‘fase 2’ in het PS5 releaseplan. Daarnaast zijn er ook geruchten van een nieuwe PS5-model met afneembare disc drive.

Toegegeven, door de overname van Activision Blizzard en de launch van de PlayStation VR2 heeft Sony het de afgelopen maanden best druk gehad. Hoog tijd voor een welverdiende update, vinden wij. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten