fbpx

‘Sony houdt beste titels voor pre-E3 showcase’

PS5

Ook wat teleurgesteld na Sony’s matige State of Play van afgelopen week? Dan ben je niet alleen. Al brengt dat ook goed nieuws met zich mee, want naar verluidt zou Sony allerlei grote PS5-titels opsparen voor een uitgebreide showcase later dit jaar.

Het nieuws – of beter: gerucht – komt van gamejournalist Jeff Grubb. Zo beweert hij in een nieuwe episode van zijn Game Mess podcast dat Sony alle grote en indrukwekkende games (the good stuff) wil tonen tijdens een PlayStation Showcase in de aanloop naar E3.


Volgens Grubb wou Sony afgelopen herfst al een uitgebreide showcase houden, maar waren tal van ontwikkelaars nog niet klaar om iets te tonen. Nu de ontwikkelaars wel klaar zijn, is Grubb van mening dat Sony wacht tot vlak voor E3 om een sterke show te lossen die de tweede fase van PS5-software demonstreert.

Klinkt logisch, want nu de voorraadproblemen van de PS5 grotendeels van de baan zijn, kan Sony krachtig uitpakken met nieuwe games. En hoe kan je dat beter doen dan met een show die de aandacht voor E3 compleet wegvaagt? Sony laat net als Microsoft en Nintendo al weten dit jaar niet aanwezig te zijn op de E3-beurs. Enkel Ubisoft bevestigde zijn aanwezigheid.

Wij hebben alvast zin in de nieuwe State of Play, want het is al veel te lang geleden dat Sony nog eens een uitgebreide showcase gedropt heeft tjokvol toptitels. Wat denken jullie?

Een reactie achterlaten