fbpx

Volledige Battlefield 6 onthullingstrailer online gelekt

Battlefield next gen

Tegenwoordig lijkt er geen week meer voorbij te gaan zonder een Battlefield 6 lek. Deze keer is de vermoedelijke integrale onthullingstrailer van de game online verschenen. De video is afkomstig van dezelfde leaker, want opnieuw is de alombekende Lol Guy bovenop het beeld geplakt.

De voorbije weken lekten al verschillende screenshots en stukken trailer van de nieuwe Battlefield-game. Telkens met dezelfde afbeelding van LoL Guy erop geplakt. EA probeert de  trailers offline te krijgen, maar dat is een onbegonnen strijd.


Hoewel de Lol Guy banner het beeld deels verbergt, krijgen we via de video toch een duidelijk beeld van de trailer. Zoals eerder al gelekt door insider Tom Henderson, zien we inderdaad een raketlancering die volledig de mist ingaat. Check de video hieronder.

 

 

Met alle beelden die al gelekt zijn, zal de werkelijke onthullingstrailer er waarschijnlijk anders uitzien. Uitgever EA zal immers iets compleet nieuws willen tonen tijdens de eigenlijke reveal. Het is een bedenking die ook Tom Henderson zelf al deelde:

Aanvankelijk circuleerde de idee dat de video alleen als interne trailer zou dienen om de verschillende afdelingen binnen EA, alsook de investeerders, een beeld te geven van de game. Dat klopt volgens Tom Henderson niet, omdat hij kan bevestigen dat heel wat leden van de community de video al gezien hebben.

Of we uiteindelijk dezelfde trailer te zien krijgen tijdens het reveal event valt dus te betwijfelen. In ieder geval weten we nu zeker dat we met drones en robothonden te maken krijgen.

EA heeft al bevestigd dat de nieuwe Battlefield cross-gen wordt en in juni officieel wordt onthuld. Al mag die onthulling nu wel gaan komen.

Een reactie achterlaten