fbpx

Nieuw gelekte beelden tonen meer van Battlefield 6

Battlefield B

Het zit niet mee voor uitgever EA. Er werden al verschillende details van Battlefield 6 gelekt, maar nu lijken ook volledige fragmenten van de onthullingstrailer hun weg online te hebben gevonden. De shooter wordt normaal pas onthuld in juni, maar als het zo’n vaart blijft lopen, hebben we binnenkort de ganse trailer al gezien.

Herinner je je nog de afbeeldingen met de Lol Guy erover geplakt? Vandaag is er ook een volledig trailer online gegaan. Helaas opnieuw met de Lol Guy, al geeft de video een beter beeld van de destructie en de context van de screenshots. Zo zien we een Osprey helikopter neerstorten in een grasveld. En lijkt de lancering van de eerder gelekte raket te resulteren in een gigantische explosie.


New BF LEAKS

Dat deze video the real deal is, hoeven we trouwens niet te betwijfelen na een tweet van Tom Henderson, de bekende Battlefield en Call of Duty insider.

Bijkomend is er een tweede video verschenen op TikTok, die vermoedelijk ook twee fragmenten van de nieuwe Battlefield bevat. De zijn afgewisseld met scènes uit vorige Battlefield-games en techdemo’s van andere militaire shooters.

De twee fragmenten in kwestie bevinden zich aan het begin en het einde van de onderstaande video. Het eerste fragment is een reload-animatie met een zeer specifieke hud (heads-up display), die we al gezien hebben via het cockpit-perspectief van een eerder gelekt screenshot. Check de afbeelding hieronder ter vergelijking.

Op het einde van de video zien we dan opnieuw de robo-hond. Nadat het mechanische beest in beeld komt, krijgen we een omgeving te zien vanuit het perspectief van de hond. Het beest lijkt de omgeving te scannen, maar ook hier duikt de specifieke hud weer op. Mogelijk zijn dat dus werkelijke beelden van Battlefield 6. Wat denk jij?

 

Battlefield 6 hud

Een reactie achterlaten