fbpx

Nieuwe screenshots van Battlefield 6 gelekt

Battlefield

Er zijn nieuwe afbeeldingen opgedoken van Battlefield 6, die vermoedelijk afkomstig zijn uit de onthullingtrailer van de game. Geen haarscherpe screenshots, maar toch zijn ze de moeite om te delen, gezien de beelden in dezelfde lijn liggen van info die eerder al gedeeld werd.

De beelden werden aanvankelijk gedeeld via Imgur. Het leek op een grap, want op elk screenshot was de LoL Guy meme geplaatst. Toch schoten Twitter-gebruikers meteen in actie om de beelden zichtbaar te maken. En dat levert enkele interessante details op.


Zo liet insider Tom Henderson in het verleden al vallen dat Battlefield 6 zich 10 à 15 jaar in de toekomst zou afspelen. Autonome robots op het slagveld behoort zeker tot de mogelijkheden. De robothond die we zien op de onderstaande beelden is dus geen toeval. En lijkt zelfs een beetje op het prototype van Boston Dynamics.

Daarnaast deelde Tom Henderson enkele schetsen van een lanceerplatform op een exotisch eiland terwijl er een storm op de achtergrond broeit. Ook die concepten vinden we terug in de onderstaande beelden. Het ziet er naar uit dat dit the real deal is.

EA heeft al bevestigd dat de nieuwe Battlefield cross-gen is en in juni officieel wordt onthuld.

BF6

BF5

BF4

BF3

BF2

BF1

Een reactie achterlaten