fbpx

Ubisoft bevestigt dat Project Q geannuleerd is

Project Q

De nieuwste arena combat game van Ubisoft die bekend stond als Project Q is niet meer. De uitgever heeft officieel bevestigd dat Project Q één van de games is die recent werd stopgezet.

Officieel is er weinig bekend van de titel. Ubisoft kondigde Project Q in april vorig jaar aan nadat beelden van het spel waren opgedoken. De titel werd toen beschreven als een innovatieve en moderne PvP battle arenagame.


Ubisoft heeft nu een officieel statement aan verschillende websites gestuurd (via Eurogamer). “We bevestigen dat de ontwikkeling van Project Q niet langer ondersteund wordt,” staat in de verklaring te lezen. “Dit om meer de focus te kunnen leggen op andere projecten met prioriteit. De ontwikkelaars van Project Q worden ook verplaatst naar andere teams.”

Het nieuws is natuurlijk geen verrassing. Zo onthulde Ubisoft onlangs dat het drie onaangekondigde projecten heeft geschrapt. In dezelfde adem maakte de uitgever bekend dat de piratengame Skull and Bones opnieuw is uitgesteld. Ubisoft liet ook weten dat het langverwachte Beyond Good & Evil 2 nog steeds in ontwikkeling is.

Een reactie achterlaten