fbpx

Ubisoft kondigt Project Q aan na gelekte gameplayvideo’s

Project Q

Tegenwoordig zijn leaks in de game-industrie bijna dagelijkse kost. Iets waar Ubisoft over mee kan praten. De uitgever zag zich genoodzaakt om het bestaan van Project Q officieel aan te kondigen nadat gelekte gameplay op was gedoken. Volgens de uitgever wordt Project Q een innovatieve team battle arena game.

De game bevindt zich volgens Ubisofts tweet momenteel in vroege ontwikkeling. Meteen ook de reden waarom de titel nog door het leven gaat met codenaam ‘Project Q’. De game ziet er wat uit als Fortnite, maar Ubisoft beandrukt dat het géén battle royale game wordt. Wel een team battle arena game met verschillende PvP-modi.


Zoals je hieronder in de gelekte video kan zien, heeft Project Q al een vergevorderde, speelbare versie. De footage is afkomstig van een eerste gesloten test, georganiseerd om feedback te ontvangen van het concept en de core gameplay van het project.

 

Ubisoft benadrukt ook nog eens in een nieuwe tweet dat er geen NFTs aan de game zullen worden toegevoegd. De uitgever voegde met zijn Ubisoft Quartz programma NFT’s in Ghost Recon Breakpoint toe, maar ontving ontzettend veel negatieve reacties.

Wie Project Q wil uittesten, kan zich hier inschrijven voor aankomende speltests. Je hoeft trouwens niet verrast te zijn als je de naam herkent, want Project Q maakt ook deel uit van het gigantische Nvidia lek afgelopen jaar.

Kan Project Q na het gefaalde Hyper Scape en het vermiste Roller Champions alsnog succes boeken in het free-to-play genre?

Een reactie achterlaten