fbpx

Ubisoft: ‘Beyond Good & Evil 2 nog steeds in ontwikkeling’

Beyond Good Evil 2

Terwijl heel de wereld zich afvraagt wat er aan de hand is bij Ubisoft, heeft de uitgever bevestigd dat Beyond Good & Evil 2 nog steeds in de maak is. In de afgelopen maanden werd de ontwikkeling van maar liefst zeven games stopgezet, maar niet van Beyond Good & Evil 2 dus.

Nochtans begint de titel een al even beruchte ontwikkelingscyclus te kennen als Final Fantasy XV. Beyond Good & Evil 2 werd zo’n 15 jaar geleden aangekondigd. Toen Ubisoft onlangs bekendmaakte dat er opnieuw drie onaangekondigde projecten voor de bijl gingen, dachten veel gamers dat de titel dood en begraven was. Integendeel.


Aan Eurogamer bevestigt de uitgever dat de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 nog steeds aan de gang. Volge Ubisoft werkt het team hard om de ambities voor het project waar te maken.

Opvallend: bedenker Michel Ancel heeft het project achter zich gelaten in 2020, omdat hij meer tijd wilde investeren in zijn opvangcentrum voor wilde dieren.  Helaas hebben we onder de nieuwe leiding niets meer gehoord van het project.

Schrijfster Sarah Arellano, een veteraan van Blizzard, zou zich vorig jaar bij het team aangesloten hebben, maar dat was het laatste nieuwtje van de studio.

Of we de game binnenkort opnieuw te zien krijgen? We hopen van wel.

Een reactie achterlaten