fbpx

Sony houdt nieuwe PlayStation Showcase op 24 mei

playstation showcase mei

Sony heeft bekendgemaakt dat zijn nieuwe PlayStation Showcase wordt uitgezonden op 24 mei. Tijdens de livestream belooft Sony ons de toekomst van PS5 gaming te gaan tonen.

Op de officiële PlayStation Blog vertelt Sony wat we mogen verwachten: een uitzending van meer dan uur die zich focust op de nieuwste PS5- en PS VR2 games die in ontwikkeling zijn bij verschillende topstudio’s.


Volgens Sony mogen we ons verwachten aan verschillende nieuwe first-party games van PlayStation Studios als titels van third-party developers en indiestudios.

De afgelopen weken doken ook al aardig wat geruchten op over de volgende grote livestream: zo zou Sony de tweede fase van PS5-gaming tonen én nieuwe hardware onthullen. Naast een nieuw PS5-model met afneembare disc drive was er ook sprake van een nieuwe draagbare console en verschillende audio accessoires voor PS5.

De PlayStation Showcase kan je live volgen op woensdag 24 mei om 22u. Via PlayStations officiële YouTube- of Twitch-kanaal of hier gewoon op invader.be.

Een reactie achterlaten