fbpx

Gerucht: Sony werkt aan uitbreiding voor God of War Ragnarök

God of War 1

Klaar voor een sappig gerucht uit de stal van Sony? Ontwikkelaar Santa Monica Studios zou nog niet klaar zijn met God of War Ragnarök. De studio werkt momenteel aan een lijvige verhaaluitbreiding voor de actiegame.

Het nieuws komt van streamer The Snitch die al eerder juiste info naar buiten bracht, al veranderde het account recent van eigenaar. Onlangs deelde hij nog correcte info van PS5 exclusive Rise of the Ronin, dus we vermoeden dat hij nog steeds interne bronnen heeft bij Sony.


Volgens de Snitch is de ontwikkeling van de God of War Ragnarök uitbreiding zo’n 60% compleet. De release van de expansie is gepland voor eind 2024. Gezien het einde van Kratos avontuur doorheen de Noorse mythologie, houdt een uitbreiding wel steek. De titel gaf immers de indruk dat het verhaal van zowel Kratos als Atreus er nog niet opzit.

Daarnaast zou een uitbreiding ook in lijn liggen met Sony’s post-launch aanpak voor first-party titels. Denk maar aan het uitgebreide Burning Shores voor Horizon Forbidden West. Oorspronkelijke expansies van Uncharted 4 en Marvel’s Spider-Man werden zelfs opgewaardeerd tot standalone titels.

Al eerder deed een vacature vermoeden dat Santa Monica Studio plannen heeft voor een gloednieuwe God of War-game. Maar het kan dus evengoed een stevige uitbreiding worden.

Een reactie achterlaten