fbpx

PS5 exclusive Rise of the Ronin komt begin 2024

Rise of the Ronin

Er zijn nieuwe screenshots en details opgedoken van PS5 exclusive Rise of the Ronin die duiden op een release begin 2024. De info en afbeeldingen doken op via een Discord server de voormalige leaker The Snitch en werden verspreid via ResetEra.

Het lek beschrijft Rise of the Ronin van Team Ninja als een mix van Assassin’s Creed, Ghost of Tsushima en Dark Souls. In de screenshots zien we alvast een korte beschrijving van een quest, een glimp van de map en iets wat lijkt op een skill tree.


Verder vermeldt het lek dat alle items uitgebreide beschrijving krijgen die gelinkt is aan de lore van de wereld. Op die manier krijgen de voorwerpen meer betekenis. Een beetje zoals Dark Souls dat doet.

Het design van de side quest is daarentegen niet zo uitgebreid en lijken eerder geïnspireerd door de Ubisoft games. De game biedt ook romance opties. Vanzelfsprekend zijn er verschillende moeilijkheidsgraden en kan je je personage upgraden via zowel skill trees en ability trees.

Wat betreft de visuals kan je kiezen uit een Quality en Performance om je voorkeur voor indrukwekkende graphics of een hoge framerate vast te leggen.

Als de game effectief verschijnt in het eerste kwartaal van 2024, is het mogelijk dat we later dit jaar meer gameplay verwachten.

Rise of the Ronin wordt ontwikkeld door Team Ninja. De onthullingstrailer kan je hier zien.

Een reactie achterlaten