fbpx

Eerste screenshots van next-gen Battlefield gelekt

Battlefield A

Het eerste lek van de nieuwe Battlefield is een feit. Er zijn namelijk twee afbeeldingen opgedoken, die screenshots blijken uit de onthullingstrailer van de game. Althans als we insider Tom Henderson mogen geloven.

De afbeeldingen doken afgelopen weekend op via sociale media en zijn authentiek volgens Tom Henderson. Zoals je weet, deelde de insider de voorbije maanden al een overload aan details van EA’s nieuwste shooter. De afbeeldingen lijken die nu te bevestigen.


Het gaat daarbij om deze afbeeldingen die Twitter-gebruiker Sian ietwat oppoetste. Onderaan het artikel vind je trouwens ook de grotere versies.

Opvallend genoeg gaat het net om die twee beelden, waar Tom Henderson enkele weken geleden al een schets van maakte. Op Reddit is er dan ook verdeeldheid over de echtheid van de beelden. Sommigen beweren dat de screenshots al twee weken geleden gepost werden. Anderen maken dan weer duidelijke mock-ups in photoshop om de situatie in het belachelijke te trekken.

Eén gebruiker heeft er zelfs effecten op gezet. Het is dus mogelijk dat iemand simpelweg de schetsen van Henderson gekozen heeft als inspiratiebron om de onderstaande afbeeldingen in elkaar te boksen. Of de beelden effectief the real deal zijn, zullen we pas weten als EA de onthullingstrailer dropt.

In ieder geval is Tom Henderson overtuigd dat de beelden afkomstig zijn uit de echte trailer:

Wat denken jullie? Legit? Of toch maar wachten op de reveal trailer?

Battlefield A

Battlefield B

battlefield

Een reactie achterlaten