fbpx

Amazon lek hint naar mogelijke PS5 games

PS5 oktober

Op de Britse Amazon is een lijstje opgedoken van acht placeholders voor PS5-games. Helaas geen specifieke gametitels, al vermeldt Amazon telkens de uitgever. En dat kan ons een idee geven van wat we vanavond tijdens de PS5 Showcase te zien krijgen. Niet?

De lijst werd gepost via Reddit, maar werd ook gespot door klokkenluider Nibel, die al eerder op correcte informatie stootte. En hoewel alle placeholders PS5-games ondertussen weer offline zijn gehaald, zijn er wel screenshots van. Elke game wordt beschreven als ‘2020 ASIN (Amazon Standard Identification Number), de naam van de uitgever, een nummer en PS5’. Dit zijn de opgelijste uitgevers:


  • 2K games
  • 2K games
  • Bethesda
  • Koch Media
  • Koch Media
  • Konami
  • Bandai Namco
  • Rockstar Games

Twee next-gen titels van zowel 2K Games als Koch Media dus, maar het is vooral verrassend dat ook Rockstar Games hiertussen staat. Over welke titels het gaat, zullen we pas met zekerheid weten vanavond na de PS5 showcase. Maar met wat zoek-en giswerk van jouw favoriete redactieteam wagen we nu al een gokje.

Eén van de 2K Games kan zo maar even de volgende BioShock zijn, gezien deze teaserwebsite al een tijdje geleden live ging zonder enige update. Ons vermoeden is dat-ie een update zou krijgen op 4 juni, maar die uitbleef door het uitstel van de PS5 showcase.

Konami brengt volgens verschillende geruchten een nieuwe Silent Hill naar PS5. Wat Bethesda betreft, zetten wij ons geld in op een première van de space RPG Starfield. En Rockstar Games dan? GTA 6 lijkt nog iets te vroeg. Misschien een sequel op L.A. Noire? Of een volledig nieuwe IP.

Tot slot is er nog Bandai Namco, al is dat bijzonder lastig om te raden. De uitgever heeft heel veel reeksen onder zijn vleugels, waaronder Tekken, Cyberpunk 2077 en heel veel anime. Ook Koch Media blijft voorlopig een raadsel. Een next-gen Metro misschien? Of de volgende Saints Row?

De kans bestaat dat deze lijst met placeholders een grote hoop nonsens zijn, al blijft het verdacht dat-ie een dag voor de PS5 showcase online gaat. Wie trouwens de bewijzen wil zien kan ze hieronder bekijken. Wat denk jij? Gemakkelijk nagemaakt in photoshop? Of het echte werk?

Meer weten over de PS5? Check dan hier alle nieuws en details omtrent Sony’s next-gen console.

lijst 1

AmazonPS5PRICE1

Een reactie achterlaten