fbpx

‘Nieuwe Silent Hill wordt onthuld op PS5 event’

maxresdefault

De nieuwe Silent Hill game, waar al een tijdje geruchten de ronde over doen, zou onthuld worden op Sony’s PlayStation 5 ‘The Future of Gaming’ event. Althans als we klokkenluider AestheticGamer mogen geloven. Het is niet de eerste keer dat hij het bij het rechte eind zou hebben.

Volgens AestheticGamer is de nieuwe Silent Hill in de maak bij Japan Studio. Niemand minder dan Keiichirō Toyama, de bedenker van de reeks, staat aan het roer van het project. AestheticGamer gaat er vanuit dat we de game te zien krijgen op het PlayStation 5 event, samen met een resem andere titels.


Zoals je kan zien, zegt hij er zelfs bij dat Japan Studio enthousiast is om de game te onthullen, gezien de titel al speelbaar is. Mocht een aankondiging toch uitblijven, dan is een onthulling in augustus ook een optie.

Ten slotte geeft de man zelfs een update van Resident Evil 8, dat normaal op E3 2020 onthuld zou worden. Aangezien dat een cross-gen game is, verwacht hij ook ten laatste in augustus de onthulling.

Natuurlijk vallen de statements van AestheticGamer niet te controleren, dus neem alle informatie zeker met een korreltje zout. Maar nu de geruchten van een Silent Hill al zo lang mee gaan, zou een onthulling best cool zijn, niet?

Meer weten over de PS5? Check hier alle nieuws en details omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten