fbpx

Zo zou The Last of Us remake eruit zien in Unreal Engine 5

Dat de Unreal Engine 5 ons met grafische verstomming zal slaan, hebben verschillende demo’s al duidelijk gemaakt. Al is er toch nog een coole – onofficiële – showcase die we je niet willen onthouden. De bovenstaande video toont hoe The Last of Us eruit ziet in Unreal Engine 5. En dat is ronduit indrukwekkend.

Geruchten over The Last of Us remake doen uiteraard al een tijdje de ronde, al heeft ontwikkelaar Naughty Dog het project nog steeds niet bevestigd. Om die reden wil YouTuber Enfant Terrible wat druk zette met deze korte video.


De developer bokste het filmpje in elkaar met behulp van enkele assets, gemaakt door zijn collega-YouTubers Hossein Diba, Sciontidesign, en Quixel. In de eerste scene verstopt Ellie zich voor een Clicker. Daarna krijgen we zelfs een personagemodel van Joel in Unreal Engine 5.

Hopelijk ziet Naughty Dog dit filmpje ook en zet de studio een beetje vaart achter de PS5 release van die beruchte The Last of Us remake. De studio zou ook nog werken aan een standalone multiplayer van The Last of Us 2.

Een reactie achterlaten