fbpx

Naughty Dog bevestigt drie verschillende games in ontwikkeling

Uncharted

Neil Druckmann, Creative Director van The Last of Us 2, heeft bevestigd dat Naughty Dog werkt aan drie nieuwe projecten. Druckmann doet dat middels een oplijsting van open vacatures bij de studio.

In een tweet schrijft Druckmann dat Naughty Dog stevig aan het groeien is en op zoek is naar werknemers voor drie verschillende projecten. De PlayStation studio heeft maar liefst 66 vacatures open, gaande van een hele rits programmeurs en art directors tot videomonteur en user interface designer.


Druckmann teasede de drie verschillende projecten met emoji’s, al werden die even later al uit de tweet verwijderd.

Welke games die drie projecten zijn? Daar hebben we voorlopig het raden naar. Er deden al verschillende geruchten de ronde over de multiplayer van The Last of Us: Part 2, die waarschijnlijk als standalone titel wordt gereleased.

Ook de remake van de eerste The Last of Us zou één van de games zijn waar Naughty Dog op dit moment aan werkt. De remake zou verschijnen op PS5 en gebundeld worden met deel 2.

En die laatste titel? Misschien een nieuwe Uncharted? Of The Last of Us: Part 3? Het kan natuurlijk ook een volledig nieuwe titel zijn, al zouden wij een Uncharted 5 voor PS5 absoluut zien zitten. Zeker na die heerlijke PS5-remaster die Uncharted: A Legacy of Thieves Collection is.

Binnenkort hopelijk meer nieuws?

Een reactie achterlaten