fbpx

Whoops! Spider-Man 2 update voegt per ongeluk debug menu toe

spider man 2 a 2

De grote New game+ update voor Marvel’s Spider-Man 2 is er eindelijk, al loopt die niet helemaal zoals gehoopt voor Insomniac Games. Spelers hebben namelijk een debug menu ontdekt die de makers er per ongeluk hebben in gelaten. En die verwijst naar mogelijke DLC.

Een debug menu is niet bedoeld voor het publiek. Developers gebruiken het tijdens de ontwikkeling om snel allerlei settings te kunnen aanpassen. Door een bepaalde toetsencombinatie in te drukken, kan de speler dat menu oproepen en zo honderden gameplaysettings veranderen en cheats activeren.


Insomniac raadt af om het debug menu op te roepen, want het kan je savefile en je behaalde Trophies corrupt maken. Ons advies: bekijk gewoon deze video waarin een YouTuber experimenteert met het debug menu.

Verschillende spelers hebben ondanks de waarschuwing toch een kijkje genomen en hebben aanwijzingen naar een onbekende missies gevonden met Beetle in de hoofdrol. Speelt de gevleugelde slechterik een rol in toekomstige dlc of een uitbreiding? Dat kan best.

Hopelijk maakt Insomniac binnenkort meer bekend. Het zit de studio niet echt mee. In februari voerde Sony ontslagen door in de studio en eind vorig jaar kreeg Insomniac te maken met hackers die alle toekomstplannen van de studio lekten.

spider man 2 debug menu

Een reactie achterlaten