fbpx

Volgens Sony vacature komt de PlayStation 5 in oktober

PS5 oktober

De PlayStation 5 zou wel eens vroeger kunnen komen dan we denken. Toen Sony ‘holidays 2020’ communiceerde als launch window, nam iedereen aan dat de PS5 eind november of in december gelanceerd zou worden. Net zoals zijn voorganger, de PS4. Volgens een Japanse vacature van Sony Interactive Entertainment zou de console echter al vroeger in de markt worden gezet. Oktober om precies te zijn.

De vacaturepagina voor aankoper van hardwarecomponenten bij Sony Interactive Entertainment in Japan werd gespot door Twitter user Nibel. De omschrijving zegt letterlijk dat de PS5 gepland staat voor launch in oktober 2020.


Een foutje van de HR-manager die de vacature uitschreef? Gebruikte hij of zij gewoon oktober als placeholderdatum? Of wordt de PS5 écht in oktober gelanceerd? Al eerder maakte Codemasters bekend dat zijn next-gen racegame DIRT 5 in oktober verschijnt voor Xbox Series X en PS5.

Toeval of niet? Hopelijk krijgen we binnenkort een antwoord van Sony. Volgens geruchten zou Sony de PS5 eindelijk onthullen tijdens een showcase begin juni.

Een reactie achterlaten