fbpx

‘PlayStation 5 wordt onthuld op 4 juni’

Het ziet ernaar uit dat we begin juni heel wat officiële game-aankondigingen mogen verwachten. En volgens een nieuw gerucht zou daar zelfs een first-look van de PlayStation 5 bij zijn. Dat liet Jeff Grubb, journalist voor GamesBeat, weten op het forum van ResetEra.

Of die datum klopt, is nog maar de vraag. Al is het zeker een mogelijkheid. Begin juni is traditioneel weggelegd voor de E3-beurs, die dit jaar afgelast is door de coronacrisis. Toch zou het niet verrassend zijn dat Sony vasthoudt aan dat traditionele tijdsvak van gigantische aankondigingen.


Nu is het wel zo dat Sony sowieso niet op E3 zou zijn, dus de info kan ook ronduit fout zijn. Weet weet onthult de uitgever de console al eind mei, om daarna een deep dive te doen begin juni? Zonder officiële aankondiging neem je dit bericht dus best met een korreltje zout.

Eerlijk gezegd wordt het wel tijd dat Sony in gang schiet, want Microsoft plant zijn eerste showcase van Xbox Series X al op 7 mei. En dan kan de concurrentie natuurlijk niet achterblijven. Laat eens zien wat je in huis hebt, Sony!

Een reactie achterlaten