fbpx

Ubisoft onthult Assassin’s Creed Codename Hexe

Grote verrassing tijdens Ubisoft Forward: de uitgever heeft naast Assassin’s Creed Mirage en Assassin’s Creed Codename Red nog een Assassin’s Creed-game in ontwikkeling. Die heet Assassin’s Creed Codename Hexe en we kregen al een eerste teaser te zien. Ziet er sinister uit, toch?

Volgens de uitgever wordt Codename Hexe een heel andere soort Assassin’s Creed-game dan we gewoon zijn. De titel is momenteel in ontwikkeling by Ubisoft Montreal, de studio achter de originele Assassin’s Creed en Assassin’s Creed 2.


Als we eerdere geruchten mogen geloven, speelt AC Hexe zich af tijdens de hoogdagen van de heksenjacht in de 16e eeuw. Daarop lijkt ook hints uit de teaser hierboven naar te verwijzen. We horen mannen roepen en honden blaffen in een donker woud. Even later verschijnt het logo van Assassin’s Creed in beeld, als een figuurtje gevlochten met takjes… vaak een symbool voor hekserij.

Ubisoft heeft ook nog twee andere Assassin’s Creed-games in ontwikkeling: Assassin’s Creed Mirage die gepland staat voor 2023 en Assassin’s Creed Codename Red die de serie naar het feodale Japan brengt.

Een reactie achterlaten