fbpx

Ubisoft bevestigt: Assassin’s Creed trekt naar het feodale Japan

Ubisoft heeft eindelijk de game aangekondigd waar fans al jaren om vragen. Een nieuwe Assassin’s Creed is in ontwikkeling die de serie naar het oude Japan brengt. feodaal Japan. De game heet voorlopig Assassin’s Creed Codename Red.

De trailer die Ubisoft toonde tijdens de Ubisoft Forward geeft niet veel prijs. Al lijkt het erop dat we aan de slag mogen met een ninja assassin om de ultieme shinobi fantasie te beleven.


Momenteel is Assassin’s Creed met voorlopige ondertitel Codename Red in ontwikkeling bij Ubisoft Quebec, de studio die ons ook Syndicate en Odyssey bezorgde. Moet wel goed komen toch?

Codename Red maakt trouwens deel uit van Assassin’s Creed Codename Infinity, een centrale hub voor de reeks die spelers verbindt doorheen verschillende Assassin’s Creed avonturen, zowel oud als nieuw. Infinity zal trouwens ook een multiplayermodus terugbrengen naar de reeks, via een standalone ervaring.

Een releasedatum voor de Assassin’s Creed in Japan is er nog niet.

Ubisoft dropte ook de eerste trailer voor Assassin’s Creed Mirage die terug naar de stealth roots van de serie gaat. Daarnaast kondigde de uitgever ook Assassin’s Creed Codename Hexe aan, een nieuwe en volledig andere soort Assassin’s Creed-game dat in mysterie is gehuld.

Een reactie achterlaten