fbpx

Ubisoft deelt eerste trailer van Assassin’s Creed Mirage

Ubisoft heeft tijdens de Ubisoft Forward de eerste trailer gedropt van Assassin’s Creed Mirage. En die bevestigt de gelekte details: Mirage keert terug naar de stealth roots van de serie en speelt zich af in het dichtbevolkte Bagdad van de 9e eeuw.

Assassin’s Creed Mirage vertelt het origineverhaal van Basim uit Assassin’s Creed Valhalla en speelt zich 20 jaar voor Valhalla af. Zo zien we hoe Basim als ordinaire straatrover kennismaakt met mentor Roshan, lid wordt van de Hidden Ones en uitgroeit tot een Master Assassin.


De game is een eerbetoon aan de 15-jarige serie en keert daarom terug naar de roots van de serie. Stealth, parkour en sluipmoorden staan hier opnieuw centraal.

Zo krijgt Basim nieuwe parkourmoves om zich gemakkelijker doorheen de drukke straten van Bagdad te bewegen en kan hij ook slowmotion stealth kills uitvoeren. De schuilplaatsen bovenop gebouwen maken ook hun terugkeer.

Assassin’s Creed Mirage wordt ontwikkeld door Ubisoft Bordeaux, een nieuwe studio die eerder al meehielp aan de uitbreidingen van Assassin’s Creed Valhalla. De game staat gepland voor release in 2023.

Ubisoft kondigde ook aan dat Assassin’s Creed eindelijk naar het feodale Japan gaat.

Een reactie achterlaten