fbpx

Toekomstige updates voor Pokémon Go ontdekt

Een vlijtige data miner (dit is iemand die de code van een game uitpluist op zoek naar info die nog niet zichtbaar is in de game) heeft enkele toekomstige nieuwe features van Pokémon Go ontdekt.

Eerst en vooral maakt trading zijn opwachting. Zowat iedereen wil Pokémon ruilen en het ziet er naar uit dat er een interface komt die je in staat stelt om andere ruilers te zoeken en zelf een ruil aan te bieden.


Ook te vinden in de code: “Item_incense_spicy”, “Item_incense_cool” en “Item_incense_floral”. Deze nieuwe vormen Incense kunnen misschien Pokémon met de elementen vuur, water en gras lokken.

En dan het allerbelangrijkste: naast de standaardmelding “activity_catch_pokemon” is er nu ook code te vinden genaamd “activity_catch_legend_pokemon”. De Legendary Pokémon maken dus misschien binnenkort hun opwachting! Iemand hyped voor Mewtwo?

Het is nog niet duidelijk wanneer ontwikkelaar Niantic deze features aan de game toevoegt, maar het feit dat ze aanwezig zijn in de code sinds de meest recente update is een hoopgevend teken.

Een reactie achterlaten