fbpx

Pokémon GO krijgt eindelijk co-op multiplayer

Pokemon Go

Nog steeds Pokémon GO aan het spelen? Dan is het tijd om de gloednieuwe co-op multiplayer uit te testen. De verse feature is nu live en laat je toe om Pokémon te vangen samen met vrienden. Of Raid Battles en andere uitdagingen samen te tackelen.

De nieuwe co-op feature gaat door het leven als Party Play en laat je toe om samen met vier vrienden (boven lvl 15) een groep te vormen. Vervolgens kan je uitdagingen voltooien, bonussen ontgrendelen en interactief zijn met je vrienden. Cool is dat alle leden zichtbaar zijn op de in-game map. Blijf zeker in elkaars buurt, want als je te ver van je groep afdwaalt, verlies je de groepsvoordelen.


Als groep krijg je dan ook groepsopdrachten, zoals 100 Pokémon vangen in een bepaalde tijdsperiode. Voor elke Challenge zijn er beloningen, die varieren van Mega Candy tot allerlei Poké Balls en meer. De gloednieuwe Party tab geeft een overzicht van al je behaalde prestaties tijdens Party Play.

Cool is dat Party Play ook voordelen biedt tijdens Raids. Als twee leden van de Party deelnemen aan een Raid, kunnen ze de Party Power gebruiken. Die geeft de volgende Charged Attack van je Pokémon dubbele schade.

Zoals je merkt, zijn de opties nog wat beperkt, al belooft Niantic meer mogelijkheden voor Party Play in de toekomst. Misschien kunnen we binnenkort dan ook live Pokémon ruilen?

Een reactie achterlaten