fbpx

The Matrix Awakens gelekt via Playstation Network

The matrix 1

Wie had gehoopt om ooit nog eens de Matrix binnen te stappen in een videogame, mag zich in de handen wrijven. Zo is via PlayStation Network The Matrix Awakens gelekt, een Matrix-game gebouwd in de Unreal Engine 5. Die zal samen met de bioscoopfilm The Matrix Resurrections verschijnen.

Het nieuws werd het eerst gebracht door Fortnite leaker en dataminer ShiinaBR. Volgens de klokkenluider gaat The Matrix Awakens op hetzelfde moment live als het crossover event in Fortnite. Zo zouden Neo en Trinity als speelbare personages naar Fortnite komen rond half december.


Gamewebsite Gematsu bevestigt het bestaan van The Matrix Awakens. De nieuwswebsite vond afbeelding van de game in de backend van het PlayStation Network.    De afbeelding omschrijft The Matrix Awakens als een ‘Unreal Engine 5 Experience’.

Het is niet de eerste keer dat The Matrix de overstap maakt naar games. Denk maar aan Enter the Matrix en The Matrix: Path of Neo of PS2. Wat deze nieuwe ervaring zal zijn, is niet duidelijk. Een interactieve ervaring zoals de Resident Evil Village kasteeldemo?

We krijgen ongetwijfeld meer info op The Video Game Awards op 9 december.

 

 

The Matrix

Een reactie achterlaten