fbpx

The Game Awards zal 40 à 50 games tonen

Game Awards

Het lijkt erop dat The Game Awards zijn plaatsje als heus gaming event wil veroveren naast beurzen als E3 en Gamescom. Organisator en presentator Geoff Keighley heeft namelijk geteased dat de game show dit jaar groter wordt dan ooit met een nooit eerder gezien aantal games. The Game Awards vinden plaats op 9 december.

Keighley liet in een interview met Epic Games vallen dat tijdens de show zo’n 40 tot 50 nieuwe games getoond zullen worden. Daarnaast haalde de presentator aan dat er sowieso meer dan 10 volledig nieuwe onthullingen getoond worden. Dat betekent dus een hoop nieuwe teasers, trailers en gameplay.


Keighley gaf toe dat hij lessen getrokken heeft uit de show van vorig jaar. Zo zei hij ‘dat het geweldig is om bekendheden en live muziek op het podium te hebben, maar dat de show uiteindelijk gedragen wordt door de games’.

Nu goed, meestal zijn de onthullingen op The Game Awards iets meer low-key, al heeft het event toch al enkele keren verrast met gigantische kleppers als Dragon Age, The Last of Us en meer. Wat zouden jullie graag zien?

Een reactie achterlaten