fbpx

Sucker Punch heeft geen plannen voor nieuwe InFamous of Sly Cooper

Infamous second son

Ontwikkelaar Sucker Punch Productions heeft geen plannen om een nieuwe InFamous of Sly Cooper game te maken. Ook werkt er geen enkele andere studio aan de franchises. Beide reeksen zitten voorlopig dus in de koelkast.

De studio bracht het nieuws via een blogpost over de migratie en uiteindelijke uitschakeling van de servers voor user-generated content in InFamous 2. “Door de focus op ons huidige project, hebben we geen plannen om voor een nieuwe Infamous of Sly Cooper. Ook geen enkele andere PlayStation Studio werkt aan de series.”


Verder vertelt Sucker Punch nog dat de personages hen erg na aan het hart liggen en ze in de verre toekomst geen sequel uitsluiten. Maar in de nabije toekomst zijn er geen plannen om beide gamereeksen nieuw leven in te blazen.

Verder kondigde de studio wel aan dat de Cole’s Legacy DLC voor InFamous: Second Son zal verschijnen via de PlayStation Store. Ideaal als je de game nog eens wil opstarten via de PlayStation Plus Game Collection dus.

En wat dat huidige project van Sucker Punch dan betreft? Vrijwel zeker gaat het om een sequel op Ghost of Tsushima. Zo verschenen er enkele vacatures op de website van de studio die duidelijk wijzen in de richting van een sequel. En gezien een nieuwe InFamous of Sly Cooper al uitgesloten is, zien wij weinig andere mogelijkheden.

Een reactie achterlaten