fbpx

Ghost of Tsushima 2 in de maak bij Sucker Punch

Ghost of tsushima 2

Ontwikkelaar Sucker Punch Productions heeft tal van vacatures openstaan op zijn website. En die wijzen in de richting van Ghost of Tsushima 2.

De vacatures werden gespot door Tech4gamers. Zo is de studio momenteel op zoek naar twee Combat Designers. Beide rollen vragen om bekend te zijn met vorige releases van Sucker Punch, zoals Sly Cooper, InFamous en Ghost of Tsushima.


Allicht hebben de vacatures te maken met die laatste titel. Dat wordt duidelijk als we naar verdere details gaan kijken. Zo vereist de vacature van Technical Combat Designer ‘ervaring met het ontwerpen van gameplay of combat in een third-person action game’. Een laatste vacature voor Encounter Designer vereist dan weer dat de kandidaat in kwestie ‘boeiende en gevarieerde confrontaties kan ontwerpen in een open wereld, zowel met een focus op melee combat als stealth’.

De nieuwe game lijkt dus bijna zo goed als zeker een sequel op Ghost of Tsushima te worden, aangezien Sly Cooper en InFamous zich concentreerden op slechts actie of stealth, maar niet op allebei. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten