fbpx

Stemactrice Abby wil terugkeren voor The Last of Us: Part 3

Abby

Hoewel Abby uit The Last of Us: Part 2 nog steeds gehaat wordt door tal van spelers door haar brute introductie, wil stemactrice Laura Bailey de rol toch opnieuw oppikken in een eventuele sequel. Dat vertelde ze in een recent interview.

Tijdens een interview met Comic Book Movie, vertelt Bailey dat ze tevreden terugkijkt op haar vertolking van Abby. Zo vermeldt dat de actrice dat ze de rol sowieso opnieuw zou aannemen. Ondanks het drama en het negatieve onthaal van haar personage, ‘was het een van de meest invloedrijke rollen’ die Bailey ooit gespeeld heeft.


Wij zijn alvast blij om te horen dat Bailey wil terugkeren, want ze is één van de bekendste stemmen uit de industrie. Zo speelt ze ook Mary Jane in Marvel’s Spider-Man, Nadine Ross in Uncharted, Kait Diaz in Gears of War en Kainé in NieR.

Natuurlijk is het de vraag of The Last of Us: Part 3 al in ontwikkeling is. Momenteel werkt ontwikkelaar Naughty Dog immers aan drie verschillende projecten, waaronder een uitgebreide multiplayer voor de reeks. Wanneer die komt? Dat is voorlopig onbekend…

Een reactie achterlaten