fbpx

Stellar Blade krijgt Photo Mode en nóg meer outfits

Stellar Blade

Actiegame Stellar Blade ziet er absoluut niet slecht uit. En dat is niet alleen te danken aan hoofdpersonage Eve. Binnenkort kan je al die visuele pracht vatten in virtuele foto’s, want ontwikkelaar Shift Up heeft onthuld dat-ie werkt aan een Photo Mode voor de game. En Eve krijgt natuurlijk nog meer outfits.

Regisseur Kim Hyung-Tae verklapte tijdens een interview met Famitsu dat het team ‘volop werkt’ aan een Photo Mode voor de titel. Maar gezien Shift up ervoor wil zorgen dat ook die feature de verwachtingen van fans overtreft, duurt de ontwikkeling ervan wat langer. Een high-quality photo mode dus met allicht tal van opties. Het zou ons alvast niet verbazen als spelers de pose en gezichtsexpressie van Eve kunnen aanpassen, zoals dat mogelijk is in Horizon: Forbidden West voor Aloy.


Vanzelfsprekend heb je ook wat nieuwe outfits nodig voor een coole fotoshoot. En dus heeft Shift Up een extra lading outfits voor Eve beloofd. De dame heeft zo stilaan evenveel Nano Suits als er Pokémon zijn, maar dat is misschien deel van de charme van Stellar Blade. Gotta catch ‘em all?

In ieder geval is de game een commerciële hit. Dat die plannen voor een sequel binnenkort werkelijkheid worden, zou ons dus niet verbazen.

Een reactie achterlaten