fbpx

PS5 actiegame Stellar Blade krijgt sequel en pc-versie

Stellar Blade

De Koreaanse ontwikkelaar Shift Up wil zijn actiegame Stellar Blade naar pc brengen en een sequel ontwikkelen. Momenteel werkt Shift Up aan een project met codenaam Project Witches dat tegelijkertijd naar consoles, pc en mobile komt.

De studio maakte het nieuws bekend via zijn notering op de Korea Composite Stock Price Index. Voor Project Witches mikt Shift Up op een release in 2027. De ontwikkelaar vergelijkt die game met titels als Honkai: Star Rail en Genshin Impact.


Daarnaast wil de studio een pc-versie van Stellar Blade uitbrengen en bekijkt het alle opties voor de sequel. Uiteraard wordt de huidige PS5-game ook nog verder ondersteund met dlc en uitbreidingen.

Ondanks de backlash over de ‘censuur’ in de game, deed Stellar Blade het niet slecht aan de kassa, vooral dankzij de flashy combat en visuals. Dat Sony een sequel wel ziet zitten, hoeft dus niet te verrassen.

In de game krijg je de controle over Eve, een lid van de 7th Airborne Squad. De jongedame wordt naar een post-apocalyptische versie van de Aarde gestuurd om de buitenaardse Naytiba weer van onze planeet te kegelen.

Een reactie achterlaten