fbpx

Sony werkt aan nieuwe first-person shooter

Resistance 3

Sony heeft een onaangekondigde first-person shooter voor PS5 in de pijplijn. Een medewerker van PlayStation Studios vermeldde een nieuwe shooter op zijn Artstation-profiel en plakte er ook een release window bij. De game staat gepland voor 2024.

Het nieuwtje werd gespot op het profiel van de Amerikaan Frank Aliberti, een overijverige senior artist die voor verschillende PlayStation Studios werkt. Naast Death Stranding 2 vermeldde Aliberti ook het bestaan van een onaangekondigde first-person shooter van PlayStation Studios. En zelfs een onaangekondigde third-person shooter. Die eerste zou verschijnen in 2024, die tweede in 2023.


Toen sociale media hier weet van kreeg, werden de titels snel gedeeld. Waarop Aliberti beide vermeldingen van zijn profiel haalde.

Wat voor first-person shooter het zou kunnen zijn? Daar hebben we het raden naar. Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om het nieuwe multiplayerproject van Firewalk Studios, dat opgericht werd door veteranen van Activision en Bungie. De game maakt deel uit van de live-service titels die Sony wil lanceren.

Toch kan de titel even goed een PlayStation VR2 game zijn of een oude reeks die een comeback maakt op PS5. Een nieuwe Resistance of Killzone bijvoorbeeld? Of een remaster van een van die klassiekers?

Welke shooter zou jij het liefst zien op PS5?

DS2

Een reactie achterlaten