fbpx

Death Stranding 2 verschijnt niet voor 2024

Death Stranding

Death Stranding 2 mocht dan een van de coolste aankondigingen zijn op The Game Awards, een releasedatum kregen we niet. Het lijkt erop dat het nog een tijdje zal duren, want de sequel zou niet voor 2024 in de rekken liggen.

De release window lekte via het ArtStation-profiel van de Amerikaan Frank Aliberti, een senior artist die voor verschillende PlayStation Studio-games werkte, waaronder Kojima Productions.


Op zijn profiel vermeldt Aliberti alle titels waar hij de afgelopen maanden aan heeft gewerkt. En daar hoort ook Death Stranding 2 bij. De game krijgt een releasedatum van 2024 opgeplakt, al is de vermelding – van zowel de game als de releasedatum – ondertussen spoorloos verdwenen.

Zoals altijd, zijn er gelukkig screenshots van. De artiest lekte ook het bestaan van twee nieuwe, onaangekondigde shooters voor PS5. Hier kan je er alles over lezen.

Of de releasedatum klopt, is op dit moment moeilijk in te schatten. Allicht is 2024 een ruime deadline voor het project, bepaald door Sony. In ieder geval beschouw je de datum best als een gerucht, want zoals altijd zijn uitstellen mogelijk.

DS2

Een reactie achterlaten