fbpx

Sony onthult morgen de PlayStation 5

PS5 1

Sony heeft via Twitter bekendgemaakt dat het morgen eindelijk meer informatie zal geven over de PlayStation 5. De aankondiging komt er nadat Microsoft de tech specs van de Xbox Series X heeft bekendgemaakt. PlayStation Japan heeft bevestigd dat de content oorspronkelijk op GDC zou bekendgemaakt worden, maar het nu gewoon via een livestream.

Het is de architect van de console Mark Cerny die op de PlayStation Blog meer zal onthullen over de console. Hopelijk krijgen we het design van de console te zien en worden al zijn features eindelijk onthuld. We hebben er lang genoeg op gewacht.

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Ik wil vooral de controller zien, wat ik toch altijd het belangrijkste aspect van een console gevonden heb. Het Dualshock design voor de PS4 (DS3 vooral) was absolute perfectie voor mij en mijn handjes, en de huidige DS4 was al een stapje neerwaarts voor mij (met de grotere handles, platte joysticks, meer gewicht en voorkeur voor achterliggende triggers lijkt hij helemaal geinspireerd door de concurrent Xbox hun controller, wat ik als Playstation fan niet kan apprecieren; Gelukkig zijn de joysticks tenminste nog alligned).

    Met het nieuws dat de DS5 nog verder in de richting van ‘groter en zwaarder’ gaat, ben ik dus eerder bezorgd dan hyped…
    Mijn favoriete controllers : DS3, N64 en SNES, allen controllers met een symmetrisch design <3

Een reactie achterlaten