fbpx

Sony: ‘Niet zeker of Horizon Forbidden West nog dit jaar komt’

Horizon

Hoewel de release van Horizon Forbidden West gepland staat voor dit najaar, is het nog niet zeker of Guerilla’s openwereldgame die release window ook haalt. In een interview op de PlayStation Blog maakte Hermen Hulst, hoofd van PlayStation Studios, bekend dat het team hard aan het werk is, maar er nog geen vaste releasedatum is.

In het interview deelde Hulst mee dat fans zich best niet te hard vastpinnen op de huidige release window. Volgens Hulst heeft Sony de intentie om dit najaar uit te pakken met Horizon Forbidden West, maar is hij niet zeker dat het ook gaat lukken.


De exacte woorden van Hulst:

“We think we are on track to release this holiday season. But that isn’t quite certain yet, and we’re working as hard as we can to confirm that to you as soon as we can.”

Tot de bevestiging er komt, is het dus niet zeker dat Horizon Forbidden West eind dit jaar in de rekken ligt. Vingers gekruist dus dat we de titel met kerstmis kunnen spelen.

Afgelopen week toonde Guerilla Games voor het eerst gameplaybeelden van de PS5- en PS4-game en dat zag er indrukwekkend uit.

Een reactie achterlaten