fbpx

Sony onthult eerste PS5 gameplay van Horizon Forbidden West

Tijdens een nieuwe State of Play heeft Sony de eerste gameplay gelost van Horizon Forbidden West. En die is bijzonder indrukwekkend. De kleurrijke wereld, de coole robots, de nieuwe gameplaymechanismen… Al is er ook één nadeel: we hebben nog steeds geen releasedatum.

In de gameplayvideo gaat de roodharige Aloy op zoek naar Erend, haar trouwe vriend uit de eerste game. De zoektocht leidt haar naar een omgeving aan de kust, die bezaaid is met ruïnes van de oude wereld. Geen slechte zaak, want de krijgster wordt achternagezeten door enkele robo-raptors. Er zit dus niets andere op dan een duik te nemen en zo aan de beesten te ontsnappen.


De gameplayvideo ontaardt in een heuse confrontatie met een robotmammoet. Awesome, toch? We zien ook heel wat nieuwigheden: Aloy heeft nu een hoogtechnologische glider en kan nu klim- en klauterwegen doen oplichten met haar scanner.

Sony kondigde al eerder aan dat Horizon Forbidden West in 2021 zou verschijnen voor PS5 en PS4. Maar gezien Guerrilla nog geen releasedatum wil aankondigen, bestaat de kans dat hij naar 2022 verschuift.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten