fbpx

Sony heeft grote PlayStation showcase gepland voor eind mei

PS5

Het regent al maanden geruchten over een grote PlayStation showcase en volgens verschillende bronnen staat het evenement nu eindelijk voor de deur. Sony zou de PS5 showcase gepland hebben voor eind mei.

Het nieuws kwam oorspronkelijk van Giant Bomb journalist Jeff Grubb. Zo schreef hij op Twitter dat de showcase in de week van 25 mei zou plaatsvinden. Al kan dat volgens de gamejournalist ook vroeger.


Ook videgameschronicles.com bevestigt dat verhaal. Die website beweert al de plannen van Sony te hebben kunnen inkijken en dat de showcase ten laatste begin juni plaatsvindt. Hoofdredacteur Andy Robison wist zelfs te vertellen dat uitgever Konami verschillende games zal onthullen tijdens Sony’s show.

Sterker, Sony en Konami zouden zelfs een nieuw exclusiviteitscontract hebben. Tal van fans hopen op een aankondiging van de langverwachte Metal Gear Solid remake en beelden van de Silent Hill 2 remake ontwikkeld door Bloober Team.

Wat Sony zelf naar de tafel brengt? Sony zou de tweede fase van PS5-gaming inluiden. Allicht krijgen we nieuwe beelden van Spider-Man 2 te zien en de langverwachte standalone multiplayer van The Last of Us.

Daarnaast zou Sony ook nieuwe hardware in de pijplijn hebben: een nieuw PS5-model met afneembare disc drive, een nieuwe handheld en onder andere in-ear earbuds voor PS5 gaming.

Wat zouden jullie graag zien?

Een reactie achterlaten