fbpx

Santa Monica Studio werkt aan nieuwe God of War game

God of War

Niet helemaal verrassend gezien het einde van God of War Ragnarök, maar Santa Monica Studio werkt aan een nieuwe God of War game. Dat is duidelijk af te leiden uit de vacatures die de studio postte.

Zo spotten verschillende gamers dat Santa Monica Studio verschillende sleutelposities probeert ingevuld te krijgen. De vacature voor senior technical combat designer maakt duidelijk dat kennis van voorgaande God if War-games onontbeerlijk is.


De perfecte kandidaat voor die job moet namelijk beschikken over ‘een vlotte kennis van de combat design keuzes, combat systemen, mechanismen en vijanden van God of War (2018) en God of War Ragnarök (2022)’.

We veronderstellen dat de combat uit de toekomstige titel allicht gebaseerd is op de vorige avonturen van Kratos. Misschien krijgt Atreus wel een standalone game? Voorlopig is het gissen.

Opvallend genoeg weten we dat Santa Monica Studio meerdere projecten in de maak heeft op dit moment. Zo zou de studio ook sleutelen aan een gloednieuw project dat niets met God of War te maken heeft.

Een reactie achterlaten