fbpx

God of War-studio werkt aan nieuw project

god of war santa monica studios

Nu de Valhalla expansie van God of War Ragnarök de deur uit is, is Santa Monica Studio volop in de weer met een nieuwe PS5-game. Nog meer God of War? Nope. De PlayStation Studio werkt aan een nieuwe IP. En de ontwikkeling ervan verloopt bijzonder vlot, aldus een enthousiaste creative director Cory Barlog op X.

Barlog is bijzonder enthousiast over een paar recente ontwikkelingen die hij zag binnen de studio. De creative director noemt zijn team briljant:


Waar Santa Monica Studio op dit moment aan werkt, is niet bekend. De studio zou voor Sony’s ontslagronde meerdere projecten in ontwikkeling hebben. Een tijdje geleden lekte via het LinkedIn profiel van Fernando Secco dat hij werkte aan een volledige nieuwe franchise.

Ook Alanah Pearce, de voormalige redactrice van IGN die nu als schrijver werkt voor de studio, liet vallen dat ze aan een onaangekondigde scifi game werkt. Een project waar Cory Barlog zelf ook verbonden mee is. Of het te maken heeft met een recent handelsmerk dat Sony registreerde, namelijk Intergalactic: The Heretic Prophet? Wie weet…

Een reactie achterlaten