fbpx

Rocksteady toont verse gameplay van Suicide Squad

Suicide Squad

Ontwikkelaar Rocksteady Studios heeft eindelijk nieuwe gameplaybeelden gelost van Suicide Squad: Kill the Justice League. In de eerste aflevering van Suicide Squad Insider belicht de Britse ontwikkelaar het verhaal en de gameplay van de third person actieshooter.

De video toont ons een uitgebreide kijk op de personages van het zootje ongeregeld. En ook waarom ze het moeten opnemen tegen de slecht-geworden superhelden van The Justice League. Aanvankelijk ga je ze te lijf met eigen vaardigheden, al speelt elk Suicide Squad lid ook coole wapens vrij.


Gezien de video alles uitstekend op een rijtje zet, gaan we nog niets spoilen. Eerlijk gezegd ziet het allemaal best cool uit. Tegelijkertijd lijken de personages toch vrij sterk op elkaar, wat het geheel een generic feeling geeft.

De open wereld van Metropolis is behoorlijk groot – twee keer zo groot als Gotham City van Batman: Arkham Knight – dus heeft elke anti-held zijn/haar manier om de stad te doorkruisen. Gezien Metropolis tal van wolkenkrabbers bezit, is verticaliteit een groot onderdeel van de gameplay. Je zal voortdurend gebouwen beklimmen en door de skyline van de stad zweven.

Het meest verontrustende element, de microtransacties waar de game al bakken kritiek voor kreeg, krijgen we in deze video helaas niet te zien.

Wat denk jij na deze eerste nieuwe look?

Een reactie achterlaten