fbpx

Gears of War acteur teaset onthulling Gears 6 in juni

Gears of War 6 Xbox.jpg

Eerder raakte al bekend dat Xbox een aankondiging voorbereidt van Gear of War 6. Liam McIntyre, de acteur die de stem van JD Fenix verzorgt in de franchise, heeft nu ook verklapt dat de onthulling van Gears 6 in juni komt.

Microsoft maakte al bekend dat het in juni een traditionele Xbox Summer Showcase opzet. Tijdens de show krijgen we een verse kijk op Indiana Jones and the Great Circle, Avowed, Ara: History Untold en Towerborne.


De geruchten dat Xbox ook de nieuwe Call of Duty en Gears of War 6 zal onthullen, klinken steeds luider. Acteur Liam McIntyre die de rol van JD Fenix speelt, teaset een onthulling in juni.

Op X vroeg een fan naar het lot van het personage op het einde van Gears 5. McIntyre antwoordde dat het allemaal duidelijk zou worden in juni:

Dat er een Gears of War onthulling op de planning staat, is nu meer dan duidelijk. Het slotstuk van de nieuwe trilogie? Of simpelweg een nieuw deel in de reeks? In ieder geval: meer Gears is altijd welkom. Laat die kettingzaaggeweren maar aanrukken.

Een reactie achterlaten