fbpx

PS5 exclusive Stellar Blade krijgt vette launch trailer

stellar blade PS5

Nog steeds aan het twijfelen of de nieuwe PS5-exclusive Stellar Blade wel iets voor jou is? Misschien brengt onderstaande launch trailer daar verandering in.

In de actiegame krijgen spelers de controle over Eve, een lid van de 7th Airborne Squad. Als jonge krijger moet ze onze verwoeste planeet heroveren van de monsterlijke Naytiba. Terwijl Eve haar missie uitvoert om de monsters uit te roeien, komt ze echter veel meer te weten over het verleden.


De video hieronder geeft je meer inzicht in het verhaal en brengt enkele coole confrontaties in beeld. Stellar Blade is immers niet alleen bekend om zijn knappe protagoniste, maar ook om de combat en strakke visuals. Toch zet de launch trailer een volledig andere toon neer dan eerdere video’s. Kijk zelf maar.

Merk trouwens op dat er op launch dag nog een day one patch verschijnt voor de game. Die voegt meteen ook New Game Plus toe, waarmee je toegang krijgt tot hogere Gear levels, nieuwe outfits voor Eve en verse vaardigheden. Na de release verschijnen er verschillende gratis dlc-bundels, die de garderobe van Eve nog verder uitbreiden.

Stellar Blade ligt vanaf vandaag in de rekken en serveert een combo van snoeiharde combat en opvallende jiggle pyshics. Check onze review hier.

Een reactie achterlaten