fbpx

‘Rockstar Games maakt zich op voor nieuwe onthulling’

Rockstar Games

Het lijkt erop dat Rockstar Games zich klaarmaakt voor een gloednieuwe aankondiging. De onthulling zou vrij snel gebeuren en een gloednieuw project van de makers van GTA en Red Dead Redemption uit de doeken doen.

Het gerucht komt van Chris Klippel, een van de kerels achter het Rockstar Mag.fr dat Rockstar op de voet volgt. Zo meldt Klippel dat er aankondiging op til is. Behoorlijk vaag, al dropte dezelfde kerel eerder ook al sappige details van GTA 6.


Zo zegt Klippel dat er ‘duidelijk een aankondiging voorbereid wordt’. En hoewel hij ‘niet weet wanneer en ook niet waarover, zou het wel om een nieuwe project gaan’. Bovendien zou de aankondiging al snel komen.

Via het jaarverslag van de uitgever raakte bekend dat moederbedrijf Take-Two zo’n 30 games wil lanceren tegen 2025, waaronder ook 8 remakes of remasters. Vraag is natuurlijk of die titels ook als nieuwe projecten bestempeld worden.

Insider Tom Henderson liet immers al vallen dat hij gelooft in een nieuw project van Bully. Al kan het natuurlijk ook een remake van Red Dead Redemption zijn in de engine van deel 2.

Misschien introduceert Rockstar wel een volledig nieuwe franchise Allemaal vraagtekens, die voorlopig onbeantwoord blijven. Hopelijk dropt de studio binnenkort meer nieuws. Of misschien doet Rockstar het wel tijdens Sony’s nieuwste State of Play?

Een reactie achterlaten