fbpx

‘Bully 2 zou worden onthuld tijdens The Game Awards’

Bully 2

Is Rockstar Games dan toch Bully 2 aan het ontwikkelen? Was de uitgever van plan om het langverwachte vervolg te onthullen? Volgens klokkenluider Tom Henderson wel. Zo beweert de Amerikaan dat Rockstar als verrassing Bully 2 wilde onthullen tijdens de show. De aankondiging werd echter last minute geschrapt.

Bully 2 moest volgens Henderson – wiens informatie doorgaans vrij correct blijkt te zijn – dé belangrijke onthulling worden van de show vorige week. Maar om onbekende redenen zag Rockstar af van de aankondiging.


Hoe Henderson dit weet? Verschillende personen kregen volgens hem voor the Video Game Awards beelden van Bully te zien. Het ging om gameplaybeelden, want de ontwikkeling van het project zou vergevorderd zijn. Jawel, Bully 2 is volgens Henderson al speelbaar.

Ook Game Informer senior associate editor Blake Hester stuurde deze afbeelding via Twitter de wereld in, al liet de man weten dat het niet met een sequel te maken heeft.

Een storm in een glas water? Geen idee. Misschien volgt een aankondiging nog in de komende weken. Kijk jij uit naar een sequel van Bully?

Een reactie achterlaten