fbpx

PS5-game Little Devil Inside zoekt nieuwe uitgever

Little Devil Inside

Bijna vier jaar na de oorspronkelijke onthulling tijdens een PlayStation showcase, laat de charmante game Little Devil Inside zich nog eens zien. Ontwikkelaar Neostream sleutelt stevig aan de game in Unreal Engine 5 en laat weten dat hij op zoek is naar een uitgever.

Neostream legt uit dat de studio groter werd om Little Devil Inside te maken, maar uiteindelijk werd terug afgebouwd naar een kleiner team. Het doel van de studio is nog steeds om een ‘geweldige game’ te maken.


Zo zijn alle oprichters nog aanwezig en zijn ze zich ervan bewust dat alle uitstellen en de jarenlange stilte de game geen goed gedaan hebben. Toch willen ze nu hun initiële belofte waarmaken en van Little Devil Inside de beste game maken die het kan zijn.

Momenteel is het team achter de game in gesprek met uitgevers. Eenmaal die gevonden is, hopen ze eindelijk de releasedatum aan te kondigen.

Check zeker de nieuwe gameplaytrailer hieronder. Bekijk hier de gameplay trailer uit 2021 bekijken waar de hele wereld gek op was.

Een reactie achterlaten