fbpx

Little Devil Inside ziet er geweldig uit in nieuwe gameplaytrailer

Tijdens Sony’s nieuwste State of Play heeft ontwikkelaar Neostream Interactive een eerste trailer gedropt van Litte Devil Inside. De actie-RPG ziet er dankzij zijn aparte grafische stijl er bijzonder cool uit. De game komt in 2022 naar PS4 en PS5.

In Little Devil Inside speel je als Billy, een huurling die allerlei klusjes opknapt. In de missie hierboven mag hij een artefact ophalen in een duistere villa, al loopt niet alles geheel volgens plans. Je zal meteen opmerken dat de game gigantisch veel interactie biedt, niet alleen via de wereldmap, maar ook voor allerlei activiteiten.


Cool is dat naadloze overgang van de world map naar belangrijke locaties. Een beetje zoals oude jrpg’s dat deden. In plaats van een laadscherm te moeten doorzitten, word je in deze game rechtstreeks in het dorpje of de locatie geplaatst waar je moet zijn.

Zoals het een goede RPG betaamt, zal je vanzelfsprekend allerlei monsters aan je zwaard moeten rijgen en loot moeten verzamelen. Eerlijk, het ziet er allemaal ontzettend apart en cool uit. Check zeker de trailer hierboven.

Een reactie achterlaten