fbpx

PlayStation werkt aan Days Gone film

days gone photo mode

Verrassend nieuws van de filmafdeling van Sony. PlayStation Productions zou werken aan een filmversie van de zombiegame Days Gone. Best frappant, aangezien Sony geen groen licht wou geven voor een gamesequel.

Het nieuws komt van filmwebsite Deadline dat behoorlijk vaak correcte filmgeruchten verspreidt. Volgens Deadline zou het scenario geschreven worden door Sheldon Turner, de Oscar-winnende schrijver van The Longest Yard en X-Men: First Class. Acteur Sam Heughan (Outlander) zou de hoofdrol van Deacon St. John vertolken.


Volgens Deadline wordt het script een ode wordt aan bikerfilms. En gezien de motor van Deacon diens enige wijze van transport is in een wereld overrompeld door zombies, kan dat plaatje wel kloppen.

Meer details zijn nog niet bekend, al heeft Sony tamelijk wat projecten in de pijplijn met deze film erbij. Naast Days Gone is er ook een film van Ghost of Tsushima en Gran Turismo in de maak. En daarnaast nog tv-series van The Last of Us, Twisted Metal, God of War én Horizon…

Of de Days Gone-film uiteindelijk ook een sequel voor de game zal kickstarten? Wij hopen alvast van wel.

Een reactie achterlaten