fbpx

PlayStation Plus games van mei gelekt, FIFA 22 is er een van

FIFA 22 Plus

Sony hoeft zich niet meer druk te maken om officiële aankondiging van de Playstation Plus-games, want die worden elke maand opnieuw gelekt. De Franstalige website Dealabs pakt alweer vroegtijdig uit met de PlayStation Plus line-up. En verrassing: voor het eerst kan je met een gratis FIFA-game aan de slag.

Hoe die Franse rakkers van Dealabs elke maand opnieuw de line-up kunnen lekken? Ze schuimen voortdurend de database van de PlayStation Store (en ook die van Xbox) af op zoek naar nieuwe geüploade afbeeldingen. Even voor de officiële onthulling, uploadt Sony de thumbnails en promobeelden in de database.


Een van de games die in mei worden beschikbaar gesteld aan abonnees is FIFA 22. Zowel op PS4 als PS5. Nooit eerder liet EA toe om zijn voetbalgame gratis via PlayStation Plus weg te geven, maar nu de uitgever op het punt staat de reeks een nieuwe naam en smoel te geven, is alle publiciteit mooi meegenomen.

Naast de bekende voetbalgame kunnen abonnees ook nog de roguelike dungeon crawler Curse of the Dead Gods (PS4) downloaden en Tribes of Midgard. Die laatste is een actie-RPG voor PS5 en PS4 waarin je het opneemt tegen de Noorse goden die Ragnarök willen starten.

De nieuwe PlayStation Plus-games kunnen vanaf 3 mei worden gedownload of toegevoegd aan je bibliotheek. Tot dan kan je nog Hood: Outlaws & Legends, Slay the Spire en Spongebob: Battle For Bikini Bottom Rehydrated claimen.

Vanaf 22 juni gaat Sony de strijd aan met Xbox Games Pass en verandert het zijn PlayStation Plus-aboformules. Hier lees je er alles over.

2342700 1

Een reactie achterlaten