fbpx

Insomniac onthult meer details over Spider-Man: Miles Morales voor PS5

De onthulling van Spider-Man: Miles Morales gaf ons meteen zin om door de straten van Manhattan te slingeren, maar maakte ons ook benieuwd naar het lot van Peter Parker. Ontwikkelaar Insomniac Games geeft in een nieuwe video meer uitleg en onthult wat deze game onmisbaar maakt in het Spider-Man universum op PlayStation.

Dat Spider-Man: Miles Morales niet Spider-Man 2 is, maar een tussenhoofdstuk in de Spider-Mansaga wisten we al. Volgens Insomniac Games is het qua grootte vergelijkbaar met Uncharted: The Lost Legacy. Beide zijn standalone games met hun eigen verhaal, die toch een belangrijk hoofdstuk binnen hun reeks willen vertellen.


Spider-Man: Miles Morales speelt zich een jaar na Marvel’s Spider-Man af. Net voor kerstmis breekt in Harlem een straatoorlog uit tussen een energiebedrijf en een legertje criminelen. Miles zit middenin de oorlog en moet die zien te stoppen. De game heeft volgens de makers een nieuw verhaal, een nieuwe wereld, nieuwe vijanden en unieke quests.

De titel zal dan ook aanvoelen als de Spider-Mangame van Miles Morales. Zo zal het anders spelen dan met Peter Parker. Hoewel Miles onder Parker getraind heeft als Spider-Man, is-ie nog niet zo zeker van zijn stuk. En dat zal je merken in zijn slingerbewegingen en meer. Ook heeft Miles zijn persoonlijke krachten, maar die laten we je ontdekken in de bovenstaande video.

Op de officiële PlayStation Blog vertelt de ontwikkelaar dat Miles Morales de kracht van de PS5 zal tonen. Geen laadtijden meer, ray-tracing, 3D audio en de kracht van de nieuwe DualSense controller. De personages zijn geüpgraded met 4D scans en zullen er realistischer uitzien dan tevoren.

Volgens Insomniac zal “de game director van het eerste deel verder gaan met grootse dingen voor Marvel’s Spider-Man universum”. Een hint naar de terugkeer van Peter Parker in Spider-Man 2?

Spider-Man: Miles Morales lanceert dit najaar op PS5.

REACTIES (1)

  1. Dit is gewoon Spidey 2 hoor…..

Een reactie achterlaten